Stari Beograd Stari Beograd, brend kompanije TGK, već 3 decenije veoma uspešno održava zavidan kvalitet konzervirane ribe. U 2020. godini Stari Beograd je u znak zahvalnosti svojim vernim potrošačima rešio da proširi asortiman i unapredi već postojeći. Pakovanje konzervirane ribe se po prvi put presvlači i dobija nove morske boje koje slikovito dočaravaju ukuse iz dubina Jadranskog i Sredozemnog mora. Još važnije, njihov sadržaj čine pažljivo odabrane sardine, skuše i tune koje se tradicionalno pripremaju od najkvalitetnijih delova ribe. Naši proizvodi ne sadrže konzervanse, izuzetno su bogati proteinima, vitaminom D i Omega-3 masnim kiselinama što ih čini idealnim izborom za zdrav i izbalansiran obrok. Novitet u ponudi brenda Stari Beograd su mesni naresci. Dolaze u 3 varijante: pileći, mesni i ćureći. Brzo, lako i ukusno! Kraljevsko plava za kraljevski ukus!
Riscossa Kompanija TGK ima čast da prva i jedina na ovim prostorima ostvari saradnju sa proizvođačem autentične italijanske paste brenda Riscossa. Sa tradicijom dugom preko jednog veka, Riscossa unosi ukuse Italije u kuhinje širom sveta. Posebno smo ponosni na specijalnu liniju koja nosi naziv Bio integrale. Ona dolazi u 3 tipična oblika paste, 100% je sastavljena od organski proizvedenog celog zrna pšenice i čini idealan izbor za zdrav, izbalansiran, a veoma ukusan obrok. U Riscossinoj ponudi, osim širokog spektra paste, može se pronaći i pelat italijanske prozivodnje sastavljen od najkvalitetnijih plodova paradajza. Idealan dodatak jelu za potpun doživljaj Mediterana! Neka Vaša kuhinja zamiriše na Italiju!
LugliO Kompanija TGK ima čast da prva i jedina na ovim prostorima ostvari saradnju sa proizvođačem autentičnog italijanskog ulja brenda LugliO. Maslinovo ulje pored standardne verzije dolazi i sa ukusima tartufa, ljute papričice i bosioka. Ove neobične kombinacije su originalan i sofisticiran dodatak mnogim italijanskim specijalitetima. Od nedavno, tu je i najnovije organsko ekstra devičansko maslinovo ulje koje se izdvaja po izuzetno visokom kvalitetu. U asortimanu su i ulja za pripremu hrane. Ulje od semena grožđice se sve češće nalazi u domaćinstvima i preuzima primat nad suncokretovim uljem kao mnogo zdravija opcija. Palmino ulje, koje je takođe u našoj ponudi, sadrži beta karoten kao i vitamine A i E.
Vitapress Šampanjac je nezaobilazni detalj na proslavi svakog rođendana, pa tako i dečijeg. U našoj ponudi nalazi se širok asortiman ambalaža sa omiljenim crtanim i filmskim junacima mališana.
Interfood Matični sok od aronije jedan je od najjačih prirodnih antioksidanasa. Manje je poznato da je aronija bogatija vitaminom C čak i od južnog voća. Uz to, sadrži i kompleks vitamina B, vitamin E i veoma redak vitamin P. Ova vitaminska bomba sadrži i minerale kao što su kalcijum, kalijum, gvožđe, jod, fosfor i mangan. Pored svega toga, bogat je i beta karotenom, folnom kiselinom, taninom i biofenolom.
Family Care Konjska mast originalne nemačke proizvodnje. Postoji u dve varijante - crvena i zelena. Crvena konjska mast sa pojačanim efektom hlađenja pomaže u boljem i bržem uklanjanju bolova u mišićnom tkivu. Koristi se za tretiranje sportskih povreda, reume i artritisa, hroničnih bolova u leđima i zglobovima, napetosti mišića i grčeva. Zelena konjska mast pomaže prilikom svakodnevnih napora. Takođe ublažava reumatske tegove, bolove u zglobovima i leđima, pomaže kod lakših povreda, modrica, oteklina i slabe cirkulacije.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Ako nastavite da koristite naše veb-stranice, saglasni ste sa korišćenjem naših kolačića.